واحد رفاه و خدمات یکی از واحد هایی است که به افزایش میزان رضایت مندی کارکنان کمک می کند.، این واحد با انجام مجموعه اقدامات گسترده در جهت تحقق اهداف سازمان قدم بر می دارد.
فضای سبز، تربیت بدنی، حمل و نقل و طبخ و توزیع غذا و همچنین خدمات عمومی و مهمانسرا به عنوان واحد های زیر مجموعه خدمات عمومی و امور رفاهی شرکت اپال پارسیان به شمار می رود.
به نوعی می توان گفت؛ واحد مذکور طیف وسیعی از خدمات رسیدگی به امور مربوط به سلامتی جسمی و روحی کارکنان و همچنین تامین امکانات لازم برای تهیه اقلام لازم و مایحتاج زندگی روزانه کارکنان را ارائه می دهد.
گزارش مختصری از هر کدام از موراد عنوان شده به شرح زیر بیان می گردد؛
واحد حمل و نقل:
این مجموعه با هدف انجام مربوط به حمل و نقل کارکنان، پیمانکاران و نیز تامین قطعات و خدمات داخل سایت، روزانه به صورت سه شیفت در حال خدمت رسانی به کارکنان خدوم شرکت می باشد.
کارکنان این مجموعه با فراهم نمودن سرویس ایاب و ذهاب ، ضمن حفظ سلامتی کارکنان باعث افزایش راندمان کاری آنان در زمان کار می شود.
این واحد با داشتن 11 دستگاه اتوبوس، 11 دستگاه مینی بوس ، 13 دستگاه خودروی سبک و 7 دستگاه پیکاپ در سه شیفت کاری همواره می کوشد بهترین خدمات رفاهی را در اختیار کارکنان قرار دهد.
گفتنی است؛ پیش بینی سرویس ایاب و ذهاب برای حضور کارکنان شرکت در نماز سیاسی و عبادی جمعه به شهرهای خواف؛ قاسم آباد، سلامی و سده نیز از دیگر خدمات ارائه شده به کارکنان پرتلاش این شرکت می باشد.
واحد فضای سبز :
این واحد وظیفه انجام کلیه امور مربوط به فضای سبز شرکت اپال پارسیان را عهده دار است.از جمله این امور عبارتند از:
- رسیدگی به وضعیت فضای سبز
- توسعه فضای سبز
اهداف واحد فضاي سبز:
نگهداري و ادارهء از حدود 8 هکتار گونه گیاهی مقاوم و سازگار در راستای اهداف زیست محیطی مهمترین هدف این واحد به شمار می رود. این امر با توجه به شرایط جوی نامساعد منطقه (بادهای 120روزه) و نیز بستر کشت نامساعد بسیار حایز اهمیت می باشد.
واحد تربیت بدنی:
تربیت بدنی نیز به منظور گسترش ورزش همگانی و ایجاد روحیه و حفظ سلامتی خدمات قابل توجهی ارائه می دهد که علاوه بر کارکنان شرکت، برای خانواده ها نیز برنامه های متنوعی از قبیل برگزاری کلاس های آموزشی، ورزشی و برگزاری مسابقات در سطوح مختلف دارد که در شرایط صنعتی محیط کار بسیار ارزشمند می باشد.
طبخ و توزیع غذا:
در این واحد با هدف تهیه و توزیع غذای سالم و بهداشتی در جهت ارتقای ایمنی غذا و سلامتی جسمی و روحی کارکنان شرکت عزیز انجام وظیفه مینماید و با این اقدامات می کوشد از طریق ارائه غذای مناسب و بهداشتی با رعایت ارزش غذایی و توزیع بهداشتی آن رضایت خاطر کارکنان را فراهم نماید.
در این واحد روزانه برطبخ و توزیع بیش از 2300پرس غذا در سه وعده اصلی به صورت بیرون بر و نیز سرو در رستوران با تاکید بر ارائه بهترین خدمات، بر عملکرد و تامین مواد اولیه مرغوب از سوی پیمانکار مربوطه نظارت دارد.
واحد مذکور با حضور در دوره های آموزشی آشپزی و همچنین بروز کردن سیستم آشپزخانه در تلاش است بهترین خدمات را ارائه دهد.
حضور پزشک تغذیه در مجموعه فوق، نشان دهنده توجه و اهمیت مدیران سایت به مقوله مهم غذای سالم و بهداشتی می باشد.
گوشه ای از دیگر فعالیت های واحد طبخ و توزیع غذا:
-
توزیع غذا در ایام ماه مبارک رمضان در وعده افطاری و سحر بین پرسنل ، پیمانکاران و مهمانسرای شرکت
-
توزیع سبد غذایی سه نوبت در سال مجموعاً به تعداد 3900 بسته
-
آماده سازی بسته معیشتی جهت کمک به نیازمندان در طرح مسئولیت های اجتماعی
-
آماده سازی و توزیع بسته های پذیرایی در شب های عید و یلدا جهت بالابردن روحیه کاری کارکنان
-
توزیع روزانه میان وعده شیر و کیک در سه شیفت کاری
-
توزیع غذا در رستوران مرکزی ارکیده و اختصاصی یاس
-
تهیه و توزیع بسته های صبحانه بین کارکنان و پیمانکاران در شیفت شب جهت افزایش انرژی و راندمان کاری کارکنان
-
...
خدمات عمومی و مهمانسرا: با توجه به ماهیت صنعتی-تولیدی مجموعه، لزوم حضور پیمانکاران و مدرسان آموزش اجتناب ناپذیر بوده و پذیرایی از مدیران و ریسان غیربومی نیز ضروری می باشد. ارائه خدمات در این راستا با نظافت و تامین اقلام مورد نیاز به صورت 24ساعته و هفت روز هفته در 3دستگاه آپارتمان صورت می گیرد. خدمات عمومی مانند پذیرایی پرسنل و نظافت محوطه و ساختمان اداری از اولویت های این واحد می باشد که با توجه به تعدد پرسنل و فضای صنعتی مجموعه مهم به نظر میرسد.